Teambuilding & trainingen

We  hebben een samenwerking met een aantal ondernemers in Orvelte en directe omgeving (Kreakracht,  Barbara Driessen, Taribush en Joytime, Albertje, Outdoor Adventure Imbos) voor een creatieve invulling van uw bijeenkomst in de Orvelter Hof. Diverse combinaties zijn mogelijk om uw verblijf extra leerzaam en interessant te maken. Wij doen u graag een voorstel.

Bekijk alles

Escaperooms
In de buurt zijn een aantal varianten in Escaperooms, in het dorp Zwiggelte kunt je ontsnappen uit de boerenschuur escaperoom…, in Grollo kun je ontsnappen uit het bos en in Wijster is er “the break in room“..
Alle varianten van de Escaperooms liggen binnen 15 kilometer van de accommodatie.
Krea Kracht
Voor bedrijven heeft Krea Kracht in Witteveen een groot aantal creatieve mogelijkheden. De workshops hebben allemaal gemeen dat ze starten op beginnersniveau. Binnen één workshop wordt een werk helemaal afgemaakt. De materialen worden zorgvuldig gekozen: er wordt gelet op de mogelijkheden tot expressie, maar ook op de kosten. Ook voor groepen deelnemers zonder ruim budget, moet het mogelijk zijn om creatief bezig te zijn. Het doel is altijd het vinden van voldoening in de eigen creativiteit.
Barbara Driessen
Barbara Driessen werkt internationaal en begeleidt mensen in veranderingsprocessen, begeleidt groepen en geeft scholing op maat. Haar trefwoorden zijn: humor, verbondenheid, speelse diepgang, uitdaging tot creatie, aandacht.
Taribush
Een uitje bij Taribush speelt zich altijd af op een unieke locatie in de natuur of op het platteland van Drenthe. Activiteiten worden afgewisseld met hapjes, drankjes en gezelligheid. U kunt tijdens het bedrijfsuitje in de prachtige omgeving ongestoord uw gang gaan. Er zijn ongeveer twintig standaard arrangementen, maar u kunt ook uw eigen programma samenstellen aan de hand van verschillende activiteiten.
Joytime
Of uw team nu een oppepper nodig heeft of dat u graag wilt dat de communicatie binnen uw bedrijf verbeterd wordt: Joytime Groepsactiviteiten kan voor ieder bedrijf een programma op maat samenstellen waarbinnen samenwerking centraal staat. Joytime ligt op 15 kilometer afstand van Orvelter Hof. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.
Albertje
Het samenwerken aan een uniek schilderij met een ontwerp dat is gerelateerd aan uw team of groep.
Het ontwerp wordt in stukjes geknipt waarbij de verschillende doeken worden beschilderd door de team leden, naderhand zullen de doeken weer één geheel vormen.
De activiteit neemt ongeveer 3 uur in beslag.
Kosten voor deze creatieve teambuilding zijn € 25,- per persoon (vanaf 10 personen)

Deze activiteit kunt u bij Albertje (in Westerbork) doen maar wij bieden ook de mogelijkheid om deze activiteit op de door u uit gekozen locatie uit te voeren.
Het is mogelijk om deze activiteit uit te breiden met een diner of buffet of een gezellige avond bij één van de horeca gelegenheden in Westerbork.

Oudoor Adventure Imbos
Teambuilding is het gericht verbeteren van de onderlinge sfeer en samenwerking binnen een groep mensen die nauw met elkaar samenwerkt. Het is noodzakelijk om gezamenlijk het functioneren als team kritisch onder de loep te nemen en voortdurend te werken aan de effectiviteit en prestaties van het team als geheel. Een teambuildingsactiviteit bij Outdoor Adventure Imbos is een opstap naar een betere teamprestatie in de toekomst.

Pin It on Pinterest