Betaalbare arrangementen

Maak uw weekendje weg helemaal compleet

Rondje Witteveen met picknick

Rondje Witteveen met picknick

Genieten van een heerlijke rondwandeling in Witteveen of het Mantingerzand, door het bos, langs het meer en door de weilanden en onderweg genieten van een lekkere picknick of een heerlijke kop koffie met appelgebak bij restaurant het Voschehuis in Mantinge.

GPS tochten

GPS tochten

Slenteren over de heide, landweggetjes en bossen en de juiste weg vinden door middel van een GPS ontvanger. Verdwalen is er niet meer bij …

Vanaf 12 personen € 6,00 p.p

Klootschieten

Klootschieten

U loopt een bepaalde route met een aantal groepjes die tegen elkaar spelen. U krijgt per groep 1 kloot(stenen bal), dan gaat het erom dat u om de beurt de hele route met deze bal gaat gooien, de groep die uiteindelijk met de minste worpen over de finish kom heeft gewonnen.

€ 2,75 p.p. (vanaf 12 personen)

Pitch and Putt Golf bij Landal Orveltemarke

Pitch and Putt Golf bij Landal Orveltemarke

Genieten van het buiten zijn op de PItch en Putt baan direct gelegen naast Orvelter Hof. De baan heeft 18 holes en elke hole moet in zo weinig mogelijk slagen gespeeld worden. Mocht 18 holes u te veel worden, dan is het ook mogelijk om 9 holes te spelen.

9 holes Pitch & Putt € 11,00
18 holes Pitch & Putt € 15,00

Zoo Bizar

Zoo Bizar

Zoo Bizar is een mini-zoo, creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij in museumdorp Orvelte. Het is de kleinste Zoo van Nederland en misschien zelfs van Europa! Op originele wijze zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen.

Entree met rondleiding: € 4,50 p.p. (voor groepen vanaf 20 pers.)

Pin It on Pinterest