Step Orvelte
Step Orvelte3

Groepsaccommodatie Orvelter Hof

Spannende en sportieve activiteiten in de omgeving

Voor de stoer durfallen, vaders die weer even kind willen zijn en kinderen die willen laten zien wat ze kunnen, zijn er in de buurt van onze groepsaccommodatie de volgende mogelijkheden.

  • Joytime en Outdoor Grolloo, Het leukste uitje van Drenthe vind je volgens de ANWB in Grolloo. Hier is de stoerste speeltuin van Drenthe te bezoeken. Een outdoor klimpark met maar liefst 6 parkoersen en 725 meter kabelbaan, maar ook een belevingspark met wandklimmen, boogschieten, mountainbiken en nog veel meer, waaronder avontuurlijk spelen in het nieuwe nettenparkoers (Mei 2018). Wil je hier meer over weten, kijk dan op www.joytime.nl
  • Lekker ontspannen een (golf)balletje slaan op de 9 of 18 holes Pitch en Putt baan. De Pitch en Putt baan ligt op 100 meter afstand vanaf Orvelter Hof. Voor de kinderen is er tevens indoorspeeltuin  aanwezig.
  • Moordspel in het pittoreske Orvelte, speel dit spannende spel met uw familie, vriendengroep of  als bedrijfsuitje! Ga op zoek naar de moordenaar met als decor het schilderachtige Orvelte…Na zonsondergang gaan de deelnemers op pad met een tablet of telefoon en een lijst met verdachten. Aan de hand van de kaart op de tablet zoeken de deelnemers de weg door de schemerige straatjes van het schilderachtige Orvelte. Daarbij worden zoveel mogelijk aanwijzingen gezocht, hints verzameld en getuigen omgekocht om de moordenaar te ontmaskeren die verantwoordelijk is voor de dood van diverse toeristen.
  • Outdoor Centrum Drenthe daagt je uit om te komen klimmen, skiën of schaatsen  Het klimpark heeft een 3-tal high rope klimparcoursen met een reeks uitdagende hindernissen, die verschillen in hoogte en moeilijkheidsgraad. Behendigheid, durf en doorzettingsvermogen zijn de eigenschappen waar het bij het klimmen op aankomt én de aanmoedigingen van de mensen om je heen.
  • Het Drents Kwartiertje: Het Drents kwartiertje verzorgt groepsuitjes van A tot Z! Een groepsuitje kan bestaan uit verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld solex en tuktuk rijden, bamboestieken of een creatieve workshop schilderen. Kijk gerust eens verder op onze website en ontdek de mogelijkheden voor een geslaagd groepsuitje bij Het Drents kwartiertje in hartje Drenthe.
  • Huureendjes: Huur een eendje en geniet van het Drentse landschap en de gezellige dorpen. Rijdend over de mooiste slingerwegen komt u tot rust. Bij mooi weer gaat het dak er natuurlijk af! Onderweg kunt u genieten van een picknickmand met eigengemaakt brood. Ook kunt u de tocht combineren met andere activiteiten, zoals country golf, een gps-wandelspeurtocht of een bezoek aan het hunebedmuseum.