Stepverhuur Orvelte
Schaapskooi
Overzicht-brink-Orvelte
Melkfabriekje
Landschap Orvelte

Maak uw weekendje weg helemaal compleet

Betaalbare arrangementen

Steppen rondom Orvelte
Op de step de omgeving van Orvelte, Witteveen en Westerbork verkennen, dit is een ideaal uitje om met een groep te doen, iedereen kan het! Er zijn diverse leuke, gevarieerde routes beschikbaar van 3 tot 15 kilometer. Ook beschikken we over leuke arrangementen voor een halve of hele dag inclusief leuke attracties onderweg en bijvoorbeeld een lunch of diner. Voor meer informatie: Stepverhuur Orvelte: 0593-565145 of 06-19782894.

 

Rondje Witteveen met picknick
Genieten van een heerlijke rondom wandeling in Witteveen, door het bos, langs het meer en door de weilanden en onderweg genieten van een lekkere picknick of een heerlijke kop koffie met appelgebak bij restaurant Onder de Hoge Dennen.

 

GPS tochten
Slenteren over de heide, landweggetjes en bossen en de juiste weg vinden door middel van een GPS ontvanger. Verdwalen is er niet meer bij…………..

Vanaf 12 personen   € 6,00 p.p

 

Klootschieten
U loopt een bepaalde route met een aantal groepjes die tegen elkaar spelen. U krijgt per groep 1 kloot(stenen bal), dan gaat het erom dat u om de beurt de hele route met deze bal gaat gooien, de groep die uiteindelijk met de minste worpen over de finish kom heeft gewonnen.

€ 2,75 p.p. (vanaf 12 personen)

 

Pitch and Putt Golf bij brasserie ’t Flinthoes

Genieten van het buiten zijn op de PItch en Putt baan direct gelegen naast Orvelter Hof.De baan heeft 18 holes en elke hole moet in zo weinig mogelijk slagen gespeeld worden. Mocht 18 holes u te veel worden, dan is het ook mogelijk om 9 holes te spelen.

9 holes Pitch & Putt                    € 11,00
18 holes Pitch & Putt                  € 15,00

 

Zoo Bizar
Zoo Bizar is een mini-zoo, creatief opgezet op de deel van een oude Saksische boerderij in museumdorp Orvelte. Het is de kleinste Zoo van Nederland en misschien zelfs van Europa! Op originele wijze zijn er verschillende kleine (exotische) diersoorten te bewonderen.

Entree met rondleiding:                                             € 4,00 p.p. (voor groepen vanaf 20 pers.)
Entree + patat/snack/fris bij ’t Flinthoes      :        € 9,50 p.p.

 

Solextocht Ruinen of Laaghalen
http://www.solex-ruinen.nl/ of http://www.hetdrentskwartiertje.nl/

Een dagje toeren door Drenthe op een Solex……….
Heerlijk dat gevoel van vrijheid in de buitenlucht. Er zijn vele mogelijkheden, samen me u kunnen we een mooi arrangement samenstellen.